Parket schuren

Parket reinigen

houten vloer reinigen of onderhoudsbeurt

Parket reinigen

Parket reinigen is meestal niet zo’n ingewikkelde opdracht, ten minste als u er goed zorg voor draagt. Merkt u op dat er zich slijtage, verkleuringen of andere problemen voordoen, dan is het belangrijk advies of hulp van een specialist in te winnen. Deze weet immers precies wat u kunt doen, of wat hijzelf moet doen om de levensduur en kwaliteit van de vloer weer te verbeteren.

Vaak vraagt men zich echter af waarom beroep doen op een parketteur nu zo belangrijk is. Het is een feit dat regelmatig onderhoud heel wat problemen kunnen voorkomen. Maar dan nog is het een kwestie van tijd of ongeluk voor er zich échte schade voordoet, die u niet zelf kunt herstellen!

Kiezen voor parket reinigen

Parket reinigen is waarschijnlijk een van de beste methodes om slijtage oneffenheden en verkleuringen uit het oppervlak van de vloer te verwijderen. Om tot een goed resultaat te komen is het echter belangrijk dat u op een specialist vertrouwt.

Maar volstaat onderhoud en schoonmaken met water dan niet om verkleuringen en vuil te verwijderen? Eigenlijk niet, en wel om verschillende redenen. Als u uw vloer immers zelf enkel met water schoonmaakt, dan worden alle van nature aanwezige oliën uit het parket verwijderd. Hierdoor droogt de vloer op de lange termijn uit, waardoor de reeds aanwezige vlekken nog dieper doordringen in het hout. Laat u de vloer door een parketteur reinigen met een speciaal product die het hout tegelijkertijd voedt én afschermt tegen vet en vuil, dan gebeurt dit echter niet!

Parket reinigen kan natuurlijk op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van de vloer zelf, uw voorkeur en de ernst van de schade of verkleuringen. Hoe dan ook is het een doeltreffende methode om de feel en look van uw parket meteen een extra dimensie te geven.

 

Uw parket schuren Utrecht: méér dan gewoon parket  reinigen

Natuurlijk zou een specialist geen specialist zijn als hij ook geen andere methodes zou kunnen hanteren om uw vloer te herstellen of te onderhouden. Het parket reinigen is dan wel een goede manier om oppervlakte verkleuringen en vocht te verwijderen, het is lang niet de enige mogelijkheid:

parket reinigen

Parket schuren en olien

Deze aanpak houdt in dat de vloer na het schuren bewerkt wordt met olie, die na het aanbrengen minstens 24 uur moet drogen. De olie beschermt de vloer optimaal tegen vuil en vocht, en geeft hem daarbij een elegante look.

 

Parket schuren en lakken

Bij het lakken worden de beschermende lagen in verschillende stappen aangebracht. Daarbij wordt de vloer nét voor het aanbrengen van de laatste laag nog eens gepolijst. Het resultaat is een parketvloer die modern oogt en langdurig beschermd is tegen vuil, vocht en slijtage.

 

Parket schuren en waxen

Ten slotte is het ook mogelijk om uw vloer te laten waxen. Het voordeel hiervan is dat de wax tot diep in het hout doordringt, waardoor hij langdurig wordt beschermd. Vooral als het parket intensief gebruikt wordt is dit een goede optie. Ook bij waxen is het belangrijk dat het product kan uitdrogen, tot 36 uur. Het is dan ook afgeraden om binnen die tijdsperiode water te gebruiken op de vloer!

Of u nu kiest voor parket schuren en olienparket schuren en lakken of parket schuren en waxen, elke aanpak garandeert een duurzaam en mooi resultaat. Elk onderhoud bij parket schuren Amstelveen wordt met de nodige nauwkeurigheid, materiaal en producten aangepakt, zodat u nog veel en lang van uw parket kunt genieten.

 

Vertrouw op ervaring en professionele kennis voor uw parketvloer

Niets is zo waardevol als de kennis, inzichten en ervaring van een gespecialiseerd parketteur. Het team bestaat dan ook uit 5 professionele parketteurs, die reeds 20 jaar ervaring achter de boeg hebben. Daarbij wordt enkel gebruik gemaakt van het allerbeste materiaal en bewerkingsproducten. Op die manier wordt het resultaat nog mooier en duurzamer en krijgt u dus waarde voor uw geld!

Parket schuren en reinigen is daarbij een van de beste aanpakken die het team u kan bieden, en wel omdat in relatief korte tijd en met weinig middelen en mooi resultaat bereikt kan worden. Voor meer informatie over parket schuren en reinigen in Amstelveen, bekijk de uitgebreide dienstverlening! Verder doen wij ook parket schuren Almere, voor mee info kunt bellen of mailen.

Praat met onze adviseur

Contact met

Paul Roland

085 1301 477

Paul is onze adviseur van de regio Utrecht. Bij vragen over deze behandeling neemt u contact op met onze adviseur Paul Roland.

Kom met mijn in gesprek

Vragen over uw vloer?

Ik leg u graag uit wat onze olie behandeling inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen