Parket schuren en lakken

Laat uw parket schuren en lakken door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket behandelen met lak?

Parket schuren en lakken

Een parket kopen is ongetwijfeld een van de beste keuzes die u kunt maken als u op zoek bent naar een vloer die zowel op het vlak van stijl als kwaliteit en uitstraling aan alle verwachtingen voldoet. Tegenwoordig zijn dergelijke vloeren in zowat elk formaat, woonstijl en materiaal verkrijgbaar, waardoor er dus ongetwijfeld wel een oplossing bestaat voor uw situatie.

Natuurlijk is het aankopen van een goede parketvloer nog maar het begin. Als u er nog lang van wilt kunnen genieten, dan is het ook van groot belang dat u deze goed onderhoudt. Of laat onderhouden, door een specialist als Parket Schuren Utrecht. Wilt u het beste halen uit uw vloer? Dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen naar het aanbod aan mogelijkheden die een specialist u te bieden heeft. Ontdek de opties nu en til de look en feel van uw woning een niveau hoger!

Het parket schuren en lakken, wat houdt het zoal in?

Parket schuren en lakken is een behandeling die heel wat voordelen biedt voor uw vloer, en wat meer informatie daarover is dan ook van belang. Het parket schuren en lakken is een van de populairste behandelingen bij het onderhoud of de renovatie van parketvloeren, en dat heeft zo zijn redenen. Een overzicht van de voordelen van parket schuren en lakken is hier wel op zijn plaats!

Het parket oogt meteen veel verzorgder

Alleen al door het parket te schuren ziet de vloer er meteen veel verzorgder en nieuwer uit. Alle oneffenheden worden immers efficiënt weggewerkt met een professionele schuurmachine – zowel de kleine, minder zichtbare oneffenheden als de opvallende schade die zich doorheen de jaren heeft opgebouwd. Op die manier wordt een goede basis gelegd voor het verder behandelen van de vloer!

Het parket krijgt een moderne, gezellige uitstraling

Dankzij de behandeling met lak, die na het schuren van het parket wordt doorgevoerd, zal de vloer er ook snel moderner en huiselijker uitzien. Niets zo vervelend als een parketvloer die een oude, afgeleefde look heeft, maar lak is daarvoor de beste oplossing. Doorgaans is er keuze tussen verschillende soorten lak, afhankelijk van het resultaat dat u wenst: hoogglans geeft het parket een luxueuze uitstraling, terwijl matte lakken dan weer een iets ingetogener indruk geven.

De vloer gaat veel langer mee

Een ander voordeel van parket schuren en lakken is dat deze veel langer zal meegaan. Niet enkel omdat de vloer optimaal geschuurd en daardoor minder snel zal afslijten. Ook de laklaag op zich beschermt het hout tegen invloeden van buitenaf – zoals verschuivende meubels of de val van een zwaar object op de vloer. De lak draagt dus zowel bij aan de look en feel van de vloer, als ook de duurzaamheid ervan!

Parket renovatie kan veel verschillende vormen aannemen, maar parket schuren en lakken is toch wel een van de beste maatregelen die u kunt nemen. Een houten vloer schuren mag dan wel een eenvoudige zaak lijken te zijn, de voordelen die het biedt voor verdere behandelingen reiken erg ver, zeker bij een specialist als parket schuren Utrecht. En dat maakt het de moeite waard!

Andere mogelijkheden bij parket renovatie

Parket schuren en lakken is echter niet de enige mogelijkheid bij parket renovatie, zeker als u kiest voor een gespecialiseerde professional. De basis service van een specialist is dan wel een houten vloer schuren, zodra dat werk voltooid is kunt u kiezen tussen nog andere behandelingen. Een duidelijk overzicht:

Parket schuren en olien

Parket schuren en olien is een andere goede behandeling als u het beste uit uw vloer wilt halen. De olielaag ziet er doorgaans iets voller en grover uit dan een laklaag, maar dat maakt het de ideale oplossing voor een landelijke of klassieke woning. Olie geeft de vloer daarbij een erg natuurlijke uitstraling, wat de gezelligheid van de woning natuurlijk alleen maar ten goede komt.

Parket schuren en waxen

Na de houten vloer schuren is het ook mogelijk om voor waxen te kiezen. Parket schuren en waxen biedt het voordeel dat de vloer nog beter bestand zal zijn tegen externe factoren zoals zwaar meubilair of intensief, dagelijks gebruik. Parket schuren en waxen is dan ook de ideale behandeling voor vloeren die tegen een stootje moeten kunnen. De wax kruipt daarbij ook tussen het hout binnenin de vloer, waardoor deze ook intern beschermd is tegen vocht en vuil!

Bovenstaande behandelingen maken duidelijk dat een pecialist heel wat te bieden heeft als u uw vloer aan een parket renovatie wilt onderwerpen. Op die manier krijgt uw vloer precies de look die u ze wilt geven, en kunt u dus ook veel meer halen uit uw woning!

De meerwaarde van een parketschuurspecialist

Misschien vraagt u zich nu af waarom u zou moeten vertrouwen op een Schuur Expertvoor de renovatie of onderhoud van uw vloer? Een goede vraag, één die een duidelijk antwoord verdient. Het volgende overzicht geeft duidelijk weer waarom u precies op een specialist zou moeten vertrouwen!

Een professionele aanpak

Het spreekt voor zich dat een specialist over alle nodige kennis, ervaring en materiaal beschikt om het werk tot een goed einde te brengen. Welke behandeling u ook verkiest, een professional gaat zorgvuldig en correct te werk, waardoor het resultaat zowel prachtig als duurzaam is.

Advies over het onderhoud van uw vloer

Een ander voordeel van beroep doen op een professional is dat u er terecht bij kunt voor advies over het onderhoud van uw vloer. Weet u niet zo goed hoe u uw vloer moet schoonmaken nadat er lak werd op gelegd of heeft u twijfels over een reinigingsproduct? Er is geen vraag die niet door een parketschuurspecialist beantwoord kan worden!

Duurzaamheid is troef

Vervolgens kan een parketschuurspecialist u een resultaat garanderen dat niet enkel prachtig oogt, maar ook nog eens erg lang meegaat. Zowel het schuren van de vloer als het aanbrengen van wax, lak of olie zorgen ervoor dat u nog lang en volop van uw vloer kunt genieten. Dat is een zorg minder voor u, én natuurlijk alleen maar goed nieuws voor uw portemonnee op de lange termijn!

Parket schuren Utrecht, een must-do voor elke stijlvolle woning

Wilt u het beste halen uit uw woning door middel van een houten vloer die stijlvol oogt en perfect bij uw huis past? Dan is parket schuren Utrecht precies wat u nodig heeft. Een professionele service staat garant voor een resultaat waar u tevreden mee bent, wat uw persoonlijke voorkeuren ook mogen zijn. Of u nu kiest voor parket schuren en lakken of parket schuren en olien, keer op keer zorgt een specialist voor een resultaat waar u blij mee bent!

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze projecten

Parket schuren en oliën | Woning Utrecht

Onderhouden door Parket Schuren Utrecht

Project Eengezin Woning Utrecht 40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Utrecht hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Utrecht

Onderhouden door Parket Schuren Utrecht

Project Hoekwoning Utrecht 56 m² Schuren en Olien

Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Utrecht hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Utrecht

Onderhouden door Parket Schuren Utrecht

Project Appartement Utrecht 62 m² Schuren en Oliën

Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Utrecht hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Utrecht

Onderhouden door Parket Schuren Utrecht

Project Tussenwoning Utrecht 32 m² Schuren en Oliën

Datum 6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 085-1301477

parket schuren en lakken

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM Utrecht:

Parket schuren Utrecht is niet alleen actief in de provincie Utrecht. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Utrecht of in omringende plaatsen zoals:  Nieuwegein, Houten, Abcoude, Vinkeveen, Maarssen, Amersfoort en Hilversum?

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Catherijnesingel 55 3511 GD Utrecht

Call Now Button