Parket Renovatie

Laat uw parket renoveren door een erkend parketbedrijf  

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door dé Expert

Wanneer mijn parket renoveren?

Parket renovatie

De woning comfortabeler en leefbaarder maken is een van de belangrijkste factoren om van meer levenskwaliteit te genieten, dat is zeker. Er zijn ontelbaar veel manieren om dat te doen, maar kiezen voor een goed parket is er toch wel een van de beste. Als u over een degelijk parket beschikt, dan is het van belang om dat regelmatig en op de juiste manier te laten onderhouden.

Wilt u dat zelf doen, of laat u het aan een expert over? Het mag duidelijk zijn dat het renoveren of onderhouden van een parket een zaak is waar heel wat bij komt kijken. Een professional beschikt over alle nodige kennis, ervaring en materiaal om het onderhouden of schuren tot een goed einde te brengen – en dat is dan ook waarom u er best beroep op doet!

Maar wat is nu de meerwaarde van een specialist en parket schuren Utrecht, en wat kan hij u zoal bieden? Een vraag die zeker en vast een duidelijk antwoord behoeft als u het beste uit uw woning wilt halen!

Parket renovatie en houten vloer schuren bij een specialist

De houten vloer schuren voor een aangename woning is één ding, maar vaak zit er niets anders op dan dit te renoveren. Parket renovatie is een complex proces van behandelingen, dat u beter aan een specialist kunt overlaten. Wat kan een parket renovatie nu zoal inhouden? Een vraag die u ongetwijfeld graag beantwoord ziet:

Parket schuren en olien

Het schuren van het parket is een basis maatregel bij het onderhoud of renovatie, maar daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het te laten oliën. Door het aanbrengen van een olielaag oogt het parket veel verzorgder en moderner. Daarbij zal de vloer ook optimaal beschermd zijn tegen externe invloeden zoals zware objecten en natuurlijke slijtage. Parket schuren en olien is kortom een goede behandeling om uw vloer te renoveren!

Parket schuren en lakken

Parket schuren en lakken is dan weer een goed alternatief voor parket schuren en olien. Lak onderscheidt zich door de verfijnde look en feel die ermee worden gecreëerd, en daarbij is er heel wat keuze op het vlak van stijl. Van matglans tot hoogglans, er zijn heel wat verschillende mogelijkheden als u kiest voor parket schuren en lakken!

Parket schuren en waxen

Ten slotte is het ook een mogelijkheid om voor parket schuren en waxen te kiezen. Parket schuren en waxen is de perfecte behandeling voor parketten die optimaal beschermd moeten worden tegen continu intensief gebruik of zware meubelstukken. Wax dringt immers door tot in de diepste naden van het hout van uw parket, waardoor dit zelf van binnenuit bestand is tegen slijtage.

Bovenstaand overzicht geeft enkele van de populairste behandelingen bij parket renovatie die een specialist u kan bieden. Vertrouw op uw parketschuurspecialist om het werk tot een goed einde te brengen, en u kunt zeker zijn van een resultaat dat zowel visueel aantrekkelijk als lang meegaat!

De voordelen van een parket renovatie

Nu duidelijk is wat een Schuur Expert u kan bieden, is het natuurlijk ook belangrijk te weten wat de voordelen van zo’n renovatie zijn. Daar een zicht op hebben maakt het voor u eenvoudiger om de stap te zetten, en te vertrouwen op een professional voor de vernieuwing van uw eigen parket:

Een professionele aanpak

Het grootste voordeel van een parket renovatie bij een parketschuurspecialist is dat het op deskundige wijze gebeurt. Door het gebruik van professionele producten als olie en lak wordt het best mogelijke resultaat bereikt. Ook weet een specialist precies welke aanpak het beste wordt toegepast voor welk soort parket.

Een oplossing op maat

Daarbij kunt u zeker zijn van een op maat gemaakte oplossing voor uw parket. Elke vloer is anders, en heeft dan ook andere vereisten op het vlak van renovatie. Door rekening te houden met de vloer én uw persoonlijke wensen kan een professional een prachtig resultaat neerzetten. Of u de vloer nu gewoon wilt laten oliën voor een moderner effect of bestaan schade wilt laten herstellen, een op maat gemaakte oplossing levert het gewenste resultaat.

Advies in verband met parket renovatie

Vervolgens geeft een specialist u alle nodige informatie en tips over het renoveren van uw parket, wat uw vragen of twijfels ook mogen zijn. Weet u niet zo goed of u beter lak of olie kiest voor de afwerking? Twijfelt u tussen verschillende soorten hout bij de renovatie van uw parket? Allemaal vragen die een duidelijk antwoord behoeven, en een professional kan u die zeker bieden!

Aangename prijzen

Ten slotte biedt uw specialist alle mogelijke renovatie opties voor uw parket, en dat tegen een aangename prijs. De kosten die u voor het renoveren van uw parket betaalt hangen van verschillende factoren af: de oppervlakte van de vloer, het soort vloer, de toegepaste methode, enzovoort. Bij uw specialist in Utrecht kunt u echter zeker zijn van zowel kwaliteit als een goede prijs!

Parket schuren Utrecht: de oplossing voor uw parket

Een houten vloer schuren mag dan wel een eenvoudige maatregel lijken te zijn, toch vormt het de basis van parket renovatie. Welke andere methode of extra werken u ook verlangt, parket schuren geldt als de must-do voor elk parket dat aan een nieuwe look toe is.

Dankzij parket schuren Utrecht kunt u de basis leggen voor uw nieuwe vloer. De specialist maakt gebruik van professioneel materiaal en technieken om uw vloer zo effen mogelijk te krijgen. Eerst en vooral wordt door middel van een schuurmachine komaf gemaakt met alle oneffenheden die zich op het hout bevinden. Daarna worden steeds kleinere oneffenheden weggewerkt, met als uiteindelijke resultaat een compleet vlakke en visueel aantrekkelijke vloer.

Het voordeel van deze aanpak is niet enkel dat de vloer er verzorgder uitziet – maar ook dat extra behandelingen er eenvoudiger door worden. Het aanbrengen van een olie- of laklaag gaat gemakkelijker op een effen vloer. In andere woorden, de vloer zal er mooi en moderner uitzien. En dat komt de algemene look een feel van uw woning natuurlijk alleen maar ten goede!

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze projecten

Parket schuren en oliën | Woning Utrecht

Onderhouden door Parket Schuren Utrecht

Project Eengezin Woning Utrecht 40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Utrecht hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Utrecht

Onderhouden door Parket Schuren Utrecht

Project Hoekwoning Utrecht 56 m² Schuren en Olien

Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Utrecht hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Utrecht

Onderhouden door Parket Schuren Utrecht

Project Appartement Utrecht 62 m² Schuren en Oliën

Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Utrecht hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Utrecht

Onderhouden door Parket Schuren Utrecht

Project Tussenwoning Utrecht 32 m² Schuren en Oliën

Datum 6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 085-1301477

parket schuren en lakken

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM Utrecht:

Parket schuren Utrecht is niet alleen actief in de provincie Utrecht. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 40 km.

Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Utrecht of in omringende plaatsen zoals:  Nieuwegein, Houten, Abcoude, Vinkeveen, Maarssen, Amersfoort en Hilversum?

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Catherijnesingel 55 3511 GD Utrecht

Call Now Button