Partner pagina

Contact info

Ons adres

Catherijnesingel 55 3511 GD Utrecht 085-1301477

}

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van
08:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag en Zondag GESLOTEN

v

Kom direct in contact

info@schuur.expert
085-1301477

Partners van Parket Schuren Utrecht

Parket Schuren Utrecht is onderdeel van Dé Schuur Expert. Wij hebben verschillende vestigingen door het land en hebben meerdere samenwerkingen met bedrijven waar wij vaker mee samenwerken. Wij geven hieronder een lijst met interessante partners die staan voor kwaliteit.

Slotenmaker Utrecht is een partner van Parket schuren Utrecht. Is de 24 uurs slotenservice van Utrecht.

Plumber Amsterdam

Plumber Amsterdamis de loodgieter van Amsterdam, u kunt hier terecht voor unclogging drain. Ook actief als Loodgieter Amstelveenen Ontstoppingsdienst Amstelveen.

Ontstoppingsbedrijf Utrecht

Ontstoppingsbedrijf Utrecht voor het ontstoppen van afvoeren, wc’s en riolering. Ontstoppingsbedrijf Urecht is een onderdeel van Loodgieter Utrecht. De betrouwbare en transparante loodgieter van Utrecht en omgeving.

Slotenmaker?

Met spoed een slotenmaker nodig omdat je bent buitengesloten? Geen zorgen, komt snel bij u aan huis en verzorgt alle slotenmaker werkzaamheden! Locksmith Amsterdam is een Amsterdamse slotenmaker die zich richt op de expats markt. Met 3 slotenmakers kunnen zijn u 24/7 bedienen als u zich heeft buitengesloten. Met eerlijke prijzen is dit de slotenmaker Amsterdam. Ook werkzaam als Slotenmaker Amsterdam west, Slotenmaker Amsterdam oost, Slotenmaker Amsterdam zuiden Slotenmaker Amsterdam noord. Slotenmaker Utrecht.

 

Keurs Advies groep

Wij hebben een samenwerking met deze partner voor het installeren van isolatieglas bij nieuwe woningen in België. Zij verstrekken hypotheken door heel België. Labels die zij hebben zijn. Hypotheek Lommel, Hypotheek Aalster, Hypotheek Antwerpen, Hypotheek Bruggen, Hypotheek Beringen, Hypotheek Brussel, Hypotheek Genk, en Hypotheek Kortrijk.

Autoverhuur Amsterdam – Auto huren bij Amcar

Auto huren in Amsterdam? Dan komt u al snel uit bij autoverhuur Amsterdam of Amcar. Een voordelige auto, bestelwagen of verhuisauto huren? niet voor niets al 25 jaar een begrip in Amsterdam

Bonvie Installatie – Installatiebedrijf – Keuken installatie & badkamer verbouwen

Bonvie Installatie is een installatiebedrijf met als specialisme keuken installatie, badkamer verbouwen en elektra installatie tot aan een complete renovatie van uw woning. keuken installatie, badkamer verbouwen en elektra installatie Installatiebedrijf  Bonvie installatie realiseert het van A tot Z

 

Huis Verhuren

Huis verhurenis altijd mogelijk, nu nog de beste deal. Huis verhuren Amsterdam, Huis verhuren Amstelveen, Huis verhuren Abcoude, Huis verhuren Diemen dan moet u bij de verhuurmakelaarvan het land zijn.

Elektricien Amsterdam

Elektricien Amsterdam staat direct voor u klaar bij elektra problemen, voor onze storingsdienst kunt u direct bellen. Wilt u een groepenkast vervangen? Of andere werkzaamheden dan kunt u bellen of mail. Een groepenkast vervangenof elektra aanleggenzijn wel de meest voorkomende werkzaamheden die zij verwerken. Ook doen zij Nest Installeren.

Zonnepanelen Installeren

Zonnepanelen Installeren is de landelijk specialist als het gaat om het kopen en installeren van zonnepanelen. Ook hebben zij Zonnepanelen kopen Almere en Zonnepanelen kopen Lelystad.

Parket Schuren Amstelveen

Parket Schuren Amstelveen is de lokale schuurspecialist. Heeft u een parket vloer en moet deze in de loop der tijd eens opgeknapt worden? Parket Schuren Amstelveen is hierin gespecialiseerd, met meer dan 30 jaar ervaring in het renoveren van parket helpen wij u graag verder. Met 5 vaste parketteurs zijn wij actief in Amstelveen en een straal van 30 kilometer, bent u nieuwsgierig naar de kosten? Dan kunt u ons bellen of mailen. Verder hebben zij een dependance in Haarlem en Zaandam onder de namen Parket Schuren Haarlem , Parket schuren Almere, Parket schuren Hilversum, parket schuren Utrecht, Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Bloemendaal, Parket schuren Aaslmeer, Parket schuren Weesp, Parket schuren Hilversum, Parket schuren Uithoorn, Parket schuren Volendam, houten vloer schuren en Parket schuren Katwijk.

Website laten maken Almere, Professionele website

Een professionele website laten maken? SEO vriendelijk, en responsive design op elk apparaat. Ook wel de Seo specialist genoemd. Ook onderdeel van online marketing bureau Amsterdam.

Kitbedrijf Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdam heeft ruim 30 jaar ervaring in het voegafdichten. Heeft een een badkamer dat afgekit moet worden, dan bent u bij Kitbedrijf Amsterdam aan het juiste adres. Ook kunt u terecht bij Kitbedrijf Haarlem, Kitbedrijf Lelystad, Kitbedrijf Amstelveen, Kitbedrijf Utrecht  en Kitbedrijf Almere.

Schuur Expert

De Schuur expert heeft verschillende vestigingen door de provincies Noord- Holland, Flevoland en Zuid-Holland. Bent u woonachtig in één van deze provincies, dan kunt u bijvoorbeeld bellen met Parket Schuren Hilversum, Parket Schuren Amsterdam, Parket Schuren Almere, Parket Schuren Diemen, Parket Schuren Amstelveen, Parket Schuren Aalsmeer, Parket Schuren Abcoude Parket Schuren Volendam en Parket Schuren Haarlem. Ook als u in de kust streken als bloemendaal en katwijk woont kunt u contact op nemen met de Schuur Expert van deze regio parket schuren katwijk, parket schuren bloemendaal

Amcar Autoverhuur

Autoverhuur Amsterdam doet u bij Amcar, het grootste en oudste bestaande verhuur bedrijf van onze hoofdstad.

 

Kom met de Expert in Contact

GECERTIFICEERD PARKETTEURS
Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman
DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE
Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
OFFICIEEL ERKEND 5 STERREN SPECIALIST
Wij zijn officieel 5 sterren Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE
Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.
Call Now Button